Satakunnassa lapset ja nuoret omivat päivän omien ajatustensa näyttämöksi. Näitä esityksiä ei ole suunnitellut rehtori tai kukkahattutäti. Tätä asiaa on satakunnan junioreilla.

Päivä alkaa Porissa Uudenkoiviston koulun ilmaisutaidonryhmän tutkimusmatkalla kaupunkiin ja erilaisiin tapoihin olla. Bongaa nuoret keskustasta kello 10 ja 12 välillä, mutta varo! Saatat joutua osaksi tutkimusmassaa.

Seuraavaksi pallon ottaa haltuun Pomarkun alakoulu ja Elämä ikkunan takana, jossa 4. ja 5. luokkalaiset pohtivat vilkkaasti ohikiitävää maailmaa liikeimprovisaation ja livemusiikin siivittämänä. Koko koulu tempautuu mukaan Taiteen edistämispäivään ja joukkoon saa liittyä nekin pomarkkulaiset, joiden koulupäivät ovat jo ohi.

Ulvilassa alkaa tapahtua kello 15, kun Teatteri Ulpun lapset nostavat banderollinsa ja valtaavat ostoskeskus Hansan. Hyppää uusiin housuihin on haaste, johon meidän jokaisen olisi hyvä tarttua. Mielenosoituspöhinää iltaviiteen asti. Tasavertaisuuden puolesta! (Hansa osoitteessa Friitalantie 18)

Ohjelma jatkuu kuuteen asti myös Raumalla, missä teatterikoulun nuoret avaavat ovensa kolmesta eteenpäin. Kaksi esitystä kiusaamisesta kello 17:30. Tästä olis hyvä puhua!

Tule mukaan tai seuraa instasta! #taideonlasten #taiteenedistämispäivä

Yhteistyössä Rauman teatterikoulu, Teatteri Ulpu, teatteripedagogi Jari Hiltunen ja Pomarkun kunta sekä Porin Kaupunki ja Uudenkoiviston koulun ilmaisutaidon ryhmä.

Lisätiedot:
Marika Räty, esitystaiteen läänintaiteilija
marika.raty@taike.fi
0295 330 824

Address

Our Address:

Friitalantie 18, 28400 Ulvila

GPS:

61.4286073, 21.8756859

Telephone:

-

Email:

-

Web:

-